laupäev, 17. veebruar 2018

Kalendermärkmiku vahelehed

Kuna kõiksugu tegemisi on aja jooksul kogunenud mäekõrgune virn, siis jätkan ka seda postitust organiseerimise tähe all. Aasta alguses lootsin, et saan oma uues kalendermärkmikus hakkama stickynote kasutades, kuid kuna need on valmistatud pehmest paberist, siis hakkasid ääred lipendama ja murdusid ära jne. See mulle kohe üldse ei meeldinud. Seega mõtlesin, et tellin Hiinast ilusad vahelehed, kuid neid ma ei oleks jõudnud ära oodata, sest stickynotesid ajasid ikka päris kurjaks 😀.
Seega haarasin papi, postkaartid, selle ilusa pitsilise paberi, mis käib koogikeste alla...ei tea, mis selle päris nimi on, kuid Koduextra väidab, et koogipaber/tassialus. Lisaks laminaatori, mille eelmine aasta naistepäevaks sain. 
Lõikasin vahelehed välja, kleepisin peale postkaartid, koogipaberi/tassialuse ning lamineerisin. Hiljem tegin äärde augud ja valmis nad saidki.

Kuna minu märkmik on A5 suuruses, siis A4 lamineerimiskiled sobisid kenasti. Loomulikult tuli pärast lamineerimist natuke kilet ära lõigata, kuid A4 kattis ka selle väikse lipiku osa, millele kirjutada, mis kus vahelehe taga asub. Kellel on vaja teha A4 suuruseid vahelehti, siis tuleks kasutada A3 lamineerimiskilesid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar